logitechs-casa-pop-up-desk

Logitechs Casa Pop-Up Desk

Den ultimata laptopaccessoaren för distansarbetare

Casa pop-up desk från Logitech är en imponerande ny accessoar skräddarsydd för distansarbetare med begränsat utrymme och som samtidigt är på språng. Denna innovativa produkt förbättrar inte bara din laptops funktionalitet utan förvandlar även vilken plats som helst till en komplett arbetsstation. Här är en detaljerad titt på varför Casa pop-up desk är en riktig game-changer.

Allt-i-ett funktionalitet

Casa pop-up desk är en mångsidig accessoar som kombinerar ett laptopstativ, ett trådlöst tangentbord och en pekplatta. Dessa komponenter samarbetar för att skapa en ergonomisk och effektiv arbetsplats, oavsett var du befinner dig. Stativet höjer din laptop till ögonhöjd för att optimera komforten, medan det trådlösa tangentbordet och pekplattan möjliggör smidig användning.

Kompakt och portabel design

En av de mest imponerande egenskaperna hos Casa pop-up desk är dess kompakta design. Tangentbordet och pekplattan har dedikerade förvaringsfack i laptopstativet. När den är hopfälld är Casa pop-up desk ungefär lika stor som en stor anteckningsbok, vilket gör den extremt lätt att bära med sig. Detta är perfekt för dem som ofta behöver flytta sin arbetsplats eller förvara sin utrustning på ett litet utrymme.

Specifikationer och detaljer

Casa Keys mäter 17 mm i höjd (inklusive tangenter och gummifötter), 112 mm i bredd och 280 mm i längd, med en vikt på 375 g. Casa Touch är 14 mm hög, 88 mm bred och 125 mm lång, med en vikt på 160 g. Casa Book är 29 mm hög när den är stängd och 160 mm när den är öppen som laptopstativ, med en bredd på 230 mm, längd på 290 mm och vikt på 690 g utan enheter eller kablar. Stöden som håller laptopen på plats är 12 mm breda. Casa pop-up desk väger totalt 1,2 kg.

Tekniskt sett har Casa pop-up desk en trådlös räckvidd på 10 meter, vilket kan variera beroende på miljö och datorkonfiguration. Den stöds av anpassningsbara appen Logi Options+ på Windows och macOS. Batterierna är uppladdningsbara litium-polymerbatterier på 1500 mAh för både pekplatta och tangentbord, med USB-C-laddning. Tangentbordet kan hålla upp till fem månader på en enda laddning, medan pekplattan varar upp till tre veckor. Indikatorlampor inkluderar batteri-LED för både pekplatta och tangentbord, samt tre Bluetooth-kanals-LEDs och Caps Lock-LED för tangentbordet.

Bekvämlighet och prestanda

Casa pop-up desk erbjuder en utmärkt trådlös räckvidd på upp till 10 meter, vilket ger dig friheten att arbeta var som helst i ditt hem eller på kontoret. Den anpassningsbara appen Logi Options+ gör det enkelt att konfigurera och optimera din enhet för både Windows och macOS.

Med en lång batteritid behöver du inte oroa dig för frekventa laddningar. Tangentbordet kan hålla upp till fem månader på en enda laddning, medan pekplattan varar upp till tre veckor.

Sammanfattning

Logitechs Casa pop-up desk är den perfekta lösningen för fjärrarbetare och professionella på språng som behöver en kompakt och funktionell arbetsstation. Med dess smarta design och mångsidiga funktioner kan du skapa en bekväm och effektiv arbetsmiljö var som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *