nomad-stand-one-max

Nomad Stand One Max

Den ultimata trådlösa laddaren för Apple-enheter

Nomad Stand One Max är en premium 3-i-1 trådlös laddare som kombinerar elegans och funktionalitet för att erbjuda Apple-användare en förstklassig laddningsupplevelse. Med sin högkvalitativa metallchassi och en glaspanel av premiumkvalitet, framstår denna laddare som en lyxig och stilren enhet som smälter in i vilken miljö som helst.

Elegant och hållbar design

Nomad Stand One Max är tillverkad av högkvalitativa material som metall och glas, vilket ger den ett sofistikerat utseende och en känsla av hållbarhet. Laddningsytan är täckt med damm- och reptålig TPU, vilket säkerställer att dina enheter förblir skyddade under laddning. Den har också en halkfri gummibas som håller laddaren stadigt på plats. Den medföljande nylonflätade kabeln är 2 meter lång och ger tillräckligt med räckvidd för flexibel placering.

Kraftfull trådlös laddning

Nomad Stand One Max levererar upp till 15W MagSafe trådlös laddning för iPhone, vilket möjliggör snabb och effektiv laddning. Den är speciellt designad för att stödja snabb laddning för Apple Watch Series 7, 8, 9, Ultra och Ultra 2. Laddaren kan också leverera upp till 5W trådlös laddning för AirPods och AirPods Pro, vilket gör den till en mångsidig laddningslösning för alla dina Apple-enheter.

Kompatibilitet och funktioner

Denna laddare är kompatibel med alla MagSafe- och Qi2-enheter, vilket innebär att den kan ladda en mängd olika Apple-produkter. Den upphöjda MagSafe-laddaren säkerställer att även enheter med kameror är fullt kompatibla. Nomad Stand One Max stöder dock inte iPhone StandBy-läge när en Apple Watch laddas. För Apple Watch kan den ladda modeller från Series 1 till 9, SE, Ultra och Ultra 2 med full hastighet endast tillgänglig för de senaste modellerna.

Dimensioner och praktisk användning

Med måtten 82 x 141 x 127 mm är Nomad Stand One Max kompakt och enkel att ta med sig på resan. Den kräver en 30W USB-C-strömadapter för att fungera optimalt. Den eleganta designen, tillgänglig i olika färger, gör den inte bara funktionell utan också till ett estetiskt tilltalande tillskott till ditt hem eller kontor.

Sammanfattning

Nomad Stand One Max är en mångsidig och elegant trådlös laddare som är perfekt för Apple-användare som vill ha en snabb, effektiv och stilren laddningslösning. Med sin högkvalitativa konstruktion, kraftfulla laddningskapacitet och breda kompatibilitet är denna laddare en oumbärlig accessoar för alla som äger flera Apple-enheter. Oavsett om du behöver ladda din iPhone, Apple Watch eller AirPods, kommer Nomad Stand One Max att leverera en överlägsen upplevelse varje gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *